Подробнее на сайте: https://principalnews.ruhttps://newsdone.ru https://bundlenews.ru
https://newsplain.ru https://newsdeliver.ruhttps://allnightnews.ruhttps://foremostnews.ru https://newsfire.ruhttps://mirrornews.ru
https://unonews.ruhttps://hundrednews.ruhttps://stacknews.ru
https://dashnews.ru https://newsentire.ru https://newscatch.ru

Ny dator?

Du som är näringsidkare kan köpa dator av mig. Bra avtal med distributörer ger bra priser som i de flesta fall inte avviker mycket från de billigare Internetbutikerna.

Det som skiljer mig från andra leveratörer av datorer är att jag inte offererar enbart en dator. Du som kund får ett pris på dator som är färdiginstallerad, levererad och fungerande klar på skrivbordet. Syftet är att du som kund inte ska behöva krångla. Du beställer en dator och behöver inte fundera mer. Den blir färdig och driftsatt.

Självklart kan jag om du så önskar beställa och få den levererad direkt till dig "i kartong". Då levereras den med posten företagspaket, oftast redan nästkommande vardag.

Finns du inte i kronobergs Län kan vi ändå leverera färgiginstallerad dator så långt det är möjligt. Du får den då levererar med de program du önskar. Ring gärna så diskuterar vi vad du behöver och hur du vill ha din dator levererad.

Se veckans erbjudande>>