magnus124x100

 

Magnus Danielsson
070-679 46 73
info@mddata.se
F-skatt & momsreg

 

Подробнее на сайте: http://stroi-rukami.ruhttp://sdelaisebe.ruhttp://samodelkami.ru http://grand-builder.ru http://samodelkinov.ru http://grand-construction.ru http://investment-money.ru
http://samodelnaya.ru http://samodelnii.ruhttp://hold-house.ruGo to top of pagehttp://mending-house.ru http://lavandamd.ruhttp://poleznii.ruGo to top of pagehttp://pro-nedvijimosti.ru
http://build-dwelling.ru

Saknar ditt företag webbsida?

Webbutveckling och underhåll av siter anpassade för det mindre företaget. joomla & Wordpress. Ett modernt sätt att synas på nätet!

Syns du inte, finns du inte!

reflexbyranJag bygger och underhåller CMS-baserade siter, vilket innebär att du inte behöver någon programvara i datorn mer än din webbläsare för att kunna jobba med, och uppdatera siten. Du uppdaterar och jobbar med din webbplats direkt från webbläsaren och du kan administera siten från vilken internetansluten dator som helst.
CMS står för Content Management System. På Svenska Innehållshanteringssystem. Detta innebär att man skapar ett utseende som är enhetligt och genomgående för hela siten och att man därefter fokuserar på innehåll. CMS innebär också att man får en webb som har en ”Frontend” vilket är den webbsida dina besökare ser, samt en ”Backend” vilket är det bakomliggande administrativa gränssnittet där den mer avancerade hanteringen av siten sköts.
Tekniska förutsättningar som måste uppfyllas är att man har ett registrerat domännamn samt plats på ett webbhotell som stödjer PHP och MySQL. Självklart hjälper vi även till med detta.
PHP är det programspråk som används för att utveckla siten och MySQL är en databas som används.
En CMS-baserad webb har många fördelar. Den fungerar lika bra för för små webbsiter som för stora.
Du är välkommen att höra av dig för en visning och prisförslag utifrån dina behov och önskemål.

 

 

 

 

.

 

 
       

     

 

 

bbh

antikarum2

reflexbyran2

solvikens2

tematryck

tingsrydssmide2

  •  Nätverk
  • Serverlösningar
  • PC-installationer
  • Reparationer
  • Inköp & försäljning
  • webbutveckling
  • Projektledning och införanden
  • Utbildning